Testissä uusi Urtekramin Green Matcha -luomukosmetiikkasarja

Urtekram Green Matcha tuotesarja

Olin vajaa pari viikkoa sitten Sugar Helsingin järjestämässä Urtekramin uuden Green Matcha -luomukosmetiikkalinjan lanseeraustilaisuudessa, joka järjestettiin kauniissa Apartment 12 huoneistossa Uudenmaankadulla, Helsingissä. Oli ihanaa päästä tutustumaan Urtekramin uutuustuotteisiin sekä uusiin ihmisiin!

Green Matcha -sarjassa on muun muassa raikkaan tuoksuinen vartalovoide, selluliittiöljy, shampoo, hiusnaamio ja käsisaippua. Raikas tuoksu on saanut inspiraationsa japanilaisesta matchasta, yuzu-hedelmästä ja punaisesta greipistä. Tuotteet sisältävät vihreää luomulaatuista matchaa sekä mikroleväuutetta. Matchassa on runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ja hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta, kuten saasteilta. Ne myös hidastavat ihon ikääntymistä.

Urtekramin ihonhoitotuotteet ovat kasvipohjaisia, niissä ole synteettisia lisäaineita tai keinotekoisia väriäineita. Ne ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Kaikilla Urtekramin kosmetiikkatuotteilla on Ecocert-sertifikaatti.

Kaikki Green Matcha -sarjan tuotteet on pakattu biohajoaviin pakkauksiin

Sain matkaan tuotekassin ja olenkin nyt vajaan parin viikon mittaan päässyt tutustumaan näihin ihaniin uutuuksiin. Olen ehkä eniten innoissani sarjan pakkauksista, jotka ovat biohajoavia! Pakkaukset eivät ole kuitenkaan täysin biohajoavia vielä, joten kierrätystä suositellaan muovin joukkoon. Mielestäni on ihanaa, että Urtekramin kaltaiset brändit ottavat kantaa ilmastonmuutokseen omalla toiminnallaan.

Pakkaukset on tehty öljyn sijaan sokeriruo’osta. Sen käyttäminen vähentää hiilidioksidin määrää, sillä tonni sokeriruokoa käyttää kaksi tonnia ilmassa olevaa hiilidioksidia. Urtekram kutsuu tätä käänteiseksi kasvihuoneilmiöksi. Urtekram tulee siirtymään vuoden 2019 aikana kosmetiikkatuotteissaan uusiutuvasta, vastuullisesti hankitusta sokeriruo’osta valmistettuihin pakkauksiin. Green Matcha on ensimmäinen linja, jossa hyödynnetään tätä uutta pakkausinnovaatiota.

Testissä:

Urtekram Green Matcha shampoo ja hiusnaamio

Syväpuhdistava shampoo

Shampoo sisältää vihreää matchaa, mikroleväuutetta sekä hyaluronihappoa, jotka hoitavat hiusta samalla kun shampoo pesee ne syväpuhtaaksi. Se sopii kaikille hiustyypeille, mutta itselleni tämä ei ollu paras vaihtoehto. Mulla on hyvin kuiva hiuspohja, varsinkin talvisin, ja parin pesun jälkeen tämä tuntui lisäävän kuivuutta. Laitoin shampoon käytön tauolle, mutta katson jos pystyisin käyttää sen loppuun vaikka kesällä. Hiuspohjaani sopii paremmin Urtekramin nokkosshampoo.

Ravitseva hiusnaamio

Tämä hiusnaamio sisältää sheavoita, vihreää matchaa ja mikroleväuutetta, jotka ravitsevat hiuksia ja antavat niille suojaa epäpuhtauksilta. Naamio jätti karheat luonnonkiharat hiukseni ihanan pehmeiksi. Aion ehdottomasti jatkaa tämän käyttöä! Hiusnaamio sopii kaikille hiustyypeille.

Energisoiva vartalovoide

Ah, tämän vartalovoiteen tuoksu virkistää ja laittaa mut iloitsemaan kevään tulosta! Voiteen koostumus on kevyt, se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Tykkään! Vartalovoiteen vihreä matcha, mikroleväuute sekä heksapeptidit tasapainottavat ja ravitsevat ihoa suojaten sitä ympäristön epäpuhtauksilta. Vartalovoide sopii kaikille ihotyypeille.

Piristävä selluliittiöljy

Olen kokeillut selluliittiöljyä muutaman kerran suihkun jälkeen. Öljyn sisältämä hedelmäuute piristää ihoa ja nopeuttaa pintaverenkiertoa. Matchan antioksidantit ja mikroleväuute suojaavat ihoa epäpuhtauksilta. Selluliittiöljyä tulee levittää iholle pyörivin liikkein. En osaa vielä sanoa sen vaikutuksista, mutta testailut jatkuu ja see what happens! 😀 Öljy sopii myös kaikille ihotyypeille.

Urtekram Green Matcha käsisaippua

Hellävarainen käsisaippua 

Tämä hellävarainen käsisaippua sopii kaikille ihotyypeille eikä se kuivata ihoa. Saippua sisältää myös japanilaista vihreää matchaa sekä merileväuutetta, jotka suojaavat käsien ihoa. Myös tämän käsisaippuan tuoksu on ihanan virkistävä, tekee mieli pestä käsiä koko ajan. 😀

***

Tämä Urtekramin ihonhoitotuotesarja ja lisääntyvä auringon valo on saanut mun aistit heräämään talven jäljiltä. Näiden tuotteiden tuoksu todellakin tuntuu virkistävän oloa. Oon törmännyt Green Matcha -sarjaan jo Ruohonjuuressa ja Stockmannilla. Ne ovat todella kohtuullisen hintaisia verrattuna moniin muihin luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Suosittelen tutustumaan sarjan tuotteisiin, jos ihonhoitotuotteiden ihanan virkistävä tuoksu ja vastuullisuus kiinnostavat.

Jonna xx

One thought on “Testissä uusi Urtekramin Green Matcha -luomukosmetiikkasarja

  1. Pro says:

    Jos käyttää hiusöljyä ja lopuksi pitäisi pestä öljyt pois niin suosittelen Urtekram Green Matcha syväpuhdistava shampoota. 🙂

    Ainakin parempi kuin Schwarzkopf Bonacure Scalp Therapy Deep Cleansing (mun hiukset tuli liian pehmeäksi ja vaikea kammattava).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *