Ihonhoitotuotteet, jotka ovat suojanneet ihoani talven aikana

luonnonkosmetiikka-ihonhoitotuotteet

Olen pyrkinyt siirtymään luonnonkosmetiikkaan lähes täysin. Olen kokeillut maltillisesti eri brändejä ja tuotteita parin viime vuoden aikana. Jotkut tuotteet tuntuvat samantien omalta, mutta toiset eivät joko sovi iholleni tai eivät koostumukseltaan tai tuoksumaailmaltaan vain sytytä.

Olen edellisen puolen vuoden aikana erityisesti rakastunut tiettyihin tuotteisiin, jotka ovat myös suojanneet ihoani erittäin hyvin nyt talven aikana. Vaikka olen asunut lämpimämmissä maissa lähes koko aikuisikäni, olen viettänyt joitakin talvia täällä pohjolassa. Talvisin ihoni on ollut kuiva ja helposti ärtynyt. Moni pystyy varmasti samaistumaan. Tämä on itseasiassa ensimmäinen talvi, jolloin ihoni ei ole kärsinyt kuivuudesta. Uskon tämän johtuvan puhtaasti siitä, että olen vihdoin löytänyt itselleni oikeat ihonhoitotuotteet.

Esittelen teille muutaman suoskikkituotteeni, jotka ovat pitäneet ihoni pehmeänä ja kosteutettuna koko talven ajan.

Nämä ihonhoitotuotteet ovat suojaneet ihoani talven pakkasilta:

Kora Organics Gentle Cleanser

Kora Organics hellävarainen puhdistusaine herkälle iholle

Aloitan ihonhoitorutiinini Kora Organics Gentle Cleanserilla, joka on tarkoitettu herkälle iholle. Se on voidemainen puhdistusaine, joka sisältää nonihedelmää, kamomillaa, kehäkukkauutetta ja avokaadoöljyä. Puhdistusaine on ihanan hellävarainen, ja se jättää kasvoni pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Kaunis mintunvihreä pakkaus on plussaa!

Olen käyttänyt myös muita Kora Organicsin tuotteita, kuten Noni Radiant Eye Oil -silmänympärysöljyä, Noni Glow Face Oil -kasvoöljyä ja Hydrating Moisturize -kosteusvoidetta. Tuotteet ovat ravitsevia ja hoitavia, ja puhdistusaineen tapaan pakkaukset ovat mielestäni todella kauniita.

*sain tuotteet tuotelahjana

Whamisa Deep Rich Toner

Elämäni muuttui sinä hetkenä, kun otin tämän tuotteen käyttööni syksyllä! Ihoni oli alkanut kuivua kesän jälkeen. Samalla aloin miettiä, että mitäköhän talvesta tulee ja että miten voisin suojata herkkää ihoani talven viimalta. Kuulin pian Whamisan kasvovedestä, josta monet puhuivat, ja onneksi kuulinkin. Otin Whamisan Deep Rich Tonerin käyttööni ja kuivuudet katosivat iholtani parissa päivässä.

Kasvovesi imeytyy helposti, se on todella hoitava ja jättää iholle seerumimaisen pinnan. Laitan pari tippaa käsilleni, hieron käsiä yhteen ja levitän kasvoveden iholleni hellästi painelleen. Uskon, että tällä kasvovedellä on suurin vaikutus siihen, että ihoni pysyy jatkuvasti ihanan pehmeänä ja kosteutettuna.

Kävin tänään Ruohonjuuressa ja huomasin, että tämä on valittu Ruohonjuuren parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi. En yhtään ihmettele!

Whamisa BB-voide

Whamisa BB voide

En osaa enää olla ilman tätä tuotetta! Whamisan BB-voide kirkastaa kasvoja, tuo heleyttä ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Se myös auttaa peittämään punoitusta ja tuntuu ihanan hoitavalta niin kuin Whamisan kasvovesikin.

Evolve Tropical Blossom Body Butter

Olen hehkuttanut tätä tuotetta aiemminkin mun instassa. Tämä vartalovoide tekee ihosta samettisen pehmeän ja imeytyy ihoon hyvin. Tuoksumaailma vie mut trooppiselle saarelle talven pimeyden keskeltä. Se sisältää sheavoita ja tahitilaista kookos-monoiöljyä.😍

***

Olisi kiva kuulla teidän ihonhoitotuotekokemuksia! Mitä luonnonkosmetiikkatuotetta et voisi olla enää ilman?

Jonna xx

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *