Uusia tuulia

Helsinki by night

Elämässäni on alkanut uusi ajanjakso

Tein tällä viikolla ison muutoksen verkkosivuilleni, käänsin ne suomeksi! Tein ensimmäiset verkkosivuni vuonna 2014 ja ne on aina ollut englanninkieliset, sillä olen asunut pitkään Australiassa. Nyt elämässäni on kuitenkin alkanut uusi ajanjakso ja koen, että suomeksi kirjoittaminen on relevantimpaa. Tänä vuonna mulle on tapahtunut suuria elämänmuutoksia (palaan tähän myöhemmin blogissani) ja yksi niistä on muutto takaisin kotikaupunkiini Helsinkiin.

Olen viime aikoina mietiskellyt paljon, mihin suuntaan haluan viedä intohimoani hyvinvointiin liittyen. Jatkuva muuttaminen Australian ja Suomen välillä ei tietysti ole helpottanut asiaa. Nyt olen kuitenkin palannut Suomeen ensimmäistä kertaa 10 vuoteen ajatuksella, että haluan asettua tänne.

Helsinki on ehdottomasti yksi suosikkikaupungeistani, ihanaa olla takaisin täällä!

Muutin Suomeen takaisin huhtikuun lopussa. Ensimmäiset kuukaudet menivät asettuessa ja kesästä nauttiessa. Nyt olen vihdoin päässyt muuttamaan omaan kotiin Helsingissä, elämä on rauhoittunut ja olen ottanut aika reflektoinnille sekä tavoitteiden uudelleen asettamiselle. En ollut koskaan aikaisemmin suunnitellut elämääni Suomessa tai asettanut tavoitteita, mitä haluaisin saavuttaa täällä. Haaveeni ovat aina sijoittuneet Australiaan tai Balille. 

Minulla on tällä hetkellä päivätyö, josta nautin todella paljon ja jossa näen viihtyväni pitkään. Kesän Ihana Outflow -tapahtumat muistuttivat mua, että myös hyvinvointivalmennus on oikeasti sitä, mitä haluan tehdä ja mistä saan todella paljon voimaa. Onneksi nämä kaksi eivät poissulje toisiaan, vaan voin edelleen päivätyöni ohella tehdä etä- ja verkkovalmennuksia sekä järjestää tapahtumia.

Päivät ja viikot ovat vierineet hurjaa tahtia. Työt, harrastukset ja ihmissuhteet ovat pitäneet mut kiireisenä, mikä on ollut ihanaa, mutta nyt aion ottaa aikaa myös omien projektien eteenpäin viemiseen.

Olen hyvin innoissani tulevista kuukausista! Kannattaa pysyä kuulolla, blogiin on tulossa lisää reseptejä, lyhyitä kotitreenejä ja hyvinvointivinkkejä!

Until next time,

Jonna xx

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *